top of page

HVOR LANG TID TAR DET FRA BESTILLING TIL VI FÅR TRYKKSAKENE LEVERT?

Ordre fra shopen sendes med Posten fra oss 1-3 dager etter bestilling.. Avhengig av hvor du bor tar postgangen vanligvis 1-5 dager. 

For trykksaker fra kolleksjonene vil produksjonstiden variere i forhold til hvor mye tilpasning og evt. spesialdesign som skal gjøres. Ved enkel personlig tilpasning sender vi normalt korrektur på mail 2-4 dager etter vi har mottatt tekst. Etter alt er godkjent, tar det vanligvis 1-3 uker med produksjon før trykksakene sendes i posten med sporing. Vi blir uansett enige om fremdrift og frister før vi går i gang med trykksaker som skal tilpasses eller spesialdesignes. 

KAN DERE GI RÅD OG TIPS FØR VI BESTEMMER OSS?

Ja selvfølgelig! Vi er opptatt av å yte personlig service, og hjelper deg mer enn gjerne gjennom hele prosessen. Vi har lang erfaring med bryllup og andre begivenheter og det skal du selvfølgelig nyte godt av. Det er bare å ta kontakt.

LAGER DERE HELT PERSONLIGE DESIGN?
Ja, vi kan utvikle et personlig design for alle typer trykksaker helt etter deres eget ønske, men tar forbehold om ledig kapasitet. Ta kontakt for pristilbud.

KAN DERE LAGE ANDRE TRYKKSAKER OG TILBEHØR TILPASSET DESIGNENE FRA KOLLEKSJONEN?

Ja, vi kan lage det meste tilpasset alle designene fra vår kolleksjon. Ta kontakt for pristilbud og spørsmål om kapasitet.

KAN DERE LAGE ET PERSONLIG MONOGRAM? 

Ja, vi kan spesialdesigne personlige monogram. Monogrammene vi allerede har designet i vår kolleksjon tilpasser vi for dere uten ekstra kostnad. Alle monogram kan også fås som filer med ulike bruksrettigheter. Ta kontakt for pristilbud.

KAN DERE ADRESSERE KONVOLUTTER OG SENDE UT INVITASJONER?

Ja, vi kan ta oss av hele prosessen med adressering av konvolutter, pakking, frankering og forsendelse av både sett-av-dato-kort, invitasjoner og takkekort. Ta kontakt for pristilbud.

LAGER DERE KUN TRYKKSAKER TILPASSET BRYLLUP?

Nei, vi lager trykksaker til alle typer begivenheter, som f.eks. dåp/navnefest, konfirmasjon og jubileum. De fleste trykksakene i våre kolleksjoner kan tilpasses ulike begivenheter. Ta kontakt så hjelper vi deg.

KAN VI KANSELLERE ELLER RETURNERE TRYKKSAKENE?

Kjøp fra stopen kan kanselleres eller returneres i henhold til våre salgsbetingelser

 

Har du bestilt trykksaker fra kolleksjon for personlig tilpassing og ønsker å kansellere, kan det gjøres uten kostnad frem til jobben settes i gang. Ordren kan også kanselleres før den går i trykken, og vi vil da kun fakturere for tilpasning som er gjort med personlige tekster/innhold eller for eventuelle designforslag som er utviklet spesielt. Det er ikke mulig å kansellere ordren etter at den er trykket/produsert.

 

Dere er selv ansvarlige for å sjekke at all tekst er korrekturlest og fri for feil før noe blir trykket/produsert. Vi setter aldri noe i produksjon før vi har fått godkjenning fra deg.

HVORDAN SENDER DERE TRYKKSAKENE OG HVA VIL DET KOSTE?

Ordre fra shopen sendes med Posten. Fraktkostnad oppgis i kassen.

 

Alle trykksaker fra kolleksjon med personlig tilpasning sendes med Posten med sporing og garanti. Porto beregnes her ved forsendelse og faktureres sammen med trykksakene.

HVOR FINNER VI PRISER FOR SPESIALTILPASSEDE TRYKKSKER?

Priser finnes under hver enkelt design i kolleksjonen. Utvidet tilpasning og spesialdesign prises individuelt. Vi sender pristilbud så fort vi får vite hva dere er ute etter. Alle våre priser er inkludert mva.​

​HVORDAN KAN JEG BETALE?
Kjøp fra shopen betales med kort eller PayPal ved utsjekk i kassen.

 

For tilpassede trykksaker fra kolleksjon og spesialdesign sender vi faktura på mail når de er ferdig produsert. 

bottom of page