top of page

LA OSS KOMME I GANG MED TRYKKSAKENE TIL DEN STORE DAGEN ! 

Vi tilpasser designet fra våre kolleksjoner, eller lager et helt skreddersydd design for dere. Ikke nøl med å kontakte oss om dere trenger litt hjelp til å komme i gang med prosessen.

PERSONLIG SERVICE OG DESIGNKOMPETANSE 

Fotograf-Eline-Jacobine-Rosehagen-blomst

I ELM Designkollektiv har vi erfarne designere som jobber tett med hvert enkelt brudepar for å sikre at trykksakene til den store dagen blir helt perfekt for dere. Vi har i tillegg et nettverk av kunstnere og designere som bidrar med alt fra kalligrafi og illustrasjoner til foto og spesialtrykk. Mulighetene er derfor nesten uendelige.

Vi samarbeider også med mange av landets beste aktører innen bryllup, og anbefaler gjerne eller formidler kontakt når det er ønskelig.

Bildet er fra vårt samarbeidsprosjekt med fotograf @elinejacobine, blomsterdekoratør @rosehagenblomster, frisør @svendrobert.grosvoldhansen, make-up artist @ingridrebekkam, leverandør av kjole og tilbehør @diinbrudogselskap og planlegger/lokale @lageret_event

SLIK FOREGÅR SAMARBEIDET MED OSS

BETALING

Når trykksakene er ferdig produsert og sendt fra oss, sender vi dere faktura på e-mail.

Hvis dere bestiller flere forskjellige trykksaker til før, under og etter bryllupet, faktureres trykksakene  fortløpende etter utsendelse..

TRYKK OG FORSENDELSE

Når vi dere har lest grundig korrektur på all tekst og gitt oss godkjenning av alt, setter vi i gang trykkingen til avtalt tid. (Om dere er usikre på dato for bryllupet/feiringen, kan vi gjøre alt klart og avvente trykk til datoen er bestemt.)

Etter grundig kvalitetskontroll blir trykksakene pakket og sendt med Posten. Vi sender dere et sporingsnummer så fort pakken er underveis.

PROSESSEN

Når vi har blitt enige om fremdriften og vi har mottatt tekstinnspill o.l., utarbeider vi et utkast som vi sender dere på e-mail. Når dere får sett på utkastet, sender dere oss en tilbakemelding, og vi gjør etv. justeringer helt til dere er fornøyde. 

Prosessen med et skreddersydd design vil være mer tidkrevende enn om dere velger design fra en av våre kolleksjoner.

PLANLEGGING

Send oss en uforpliktende forespørsel, uansett om dere vet nøyaktig hva dere ønsker eller om dere trenger litt hjelp til å komme gang.

 

Vi tar kontakt på mail og blir enige om fremdrift og frister. Ønsker dere utvidet tilpasning av en kolleksjon eller et helt eget design, vil vi kartlegge mer hva dere er ute etter før vi sender et pristilbud for godkjenning før vi går videre med prosessen.

bottom of page