TRYKKSAKER FOR ALLE ANLEDNINGER

I tillegg til bryllupsinvitasjoner og andre trykksaker til bryllup, lager vi i ELM Designkollektiv også trykksaker til andre store og små begivenheter i livet ditt. Alle våre trykksaker kan tilpasses dåp / navnefest, konfirmasjon, jubileum eller andre anledninger. Ta kontakt, så hjelper vi deg.

EN PLAN FOR ALT

21/03/2017

En tidsplan eller en fremdriftsplan er smart å ha når bryllup planlegges. Det er et stort prosjekt med

mange puslebiter som skal falle på plass til rett tid. Vi har satt opp det vi mener er en bra rekkefølge for å gå i gang med trykksakene som trengs før, under og etter den store dagen. Så da er det bare å telle seg bakover på kalenderen og krysse av på listen!

 

Ønsker du litt inspirasjon til design på trykksakene? Klikk deg innom kolleksjonen vår her

 

 

 Det er viktig å kose seg underveis - som her, med sjokoladepauser i konvoluttskrivingen :-)

 

 

Please reload

Siste poster

21/03/2017

Please reload

Arkiv
Please reload