top of page

LANGE ERMER? JA TAKK!


De lange ermene har vært med oss i trendbildet helt siden Hertuginne Kate brukte langermet brudekjole i 2011. Kanskje var hun igjen inspirert av Fyrstinne Grace som brukte det 50 år tidligere - uansett, det er en trend vi kan like!

De lange ermer kommer i mange ulike varianter. Tyll, blonder, med applikasjoner, utskjærte, broderte, formsydde, flagrende...valgene er mange og langt fra kjedelige! Og, å velge en brudekjole med unike detaljer på ermene skaper et spennende fokus på kjolen. Her er det stilpoeng og hente!

Vi har funnet frem noen favoritter ...kan man bare velge én...?

PS: før du bestemmer deg for hvilken kjole, husk å sende ut 'sett av datoen' til alle gjestene - vi har det til alle designene i vår kolleksjon. Ta gjerne en titt her

1. Temperley 2. Harpers Bazaar 3. Valentino via Aerin. 4. Harpers Bazaar

5. Ersa Atelier 6. Marchesa via Zimbio

Siste poster
Arkiv
bottom of page