• Instagram - Black Circle

SPØRSMÅL VI OFTE FÅR

HVOR LANG TID TAR DET FRA JEG BESTILLER TIL TRYKKSAKENE ER FERDIGE?

Produksjonstiden vil variere noe i forhold til vår kapasitet og hvor mye tilpasning som skal gjøres. Vi blir enige om fremdrift og frister før vi går i gang med oppdraget. 

KAN DERE UTVIKLE ET EGET DESIGN FOR OSS?
Ja, vi kan utvikle et personlig design helt etter deres eget ønske. Ta kontakt for pristilbud.

KAN DERE LAGE ET PERSONLIG MONOGRAM?

Ja, vi kan designe personlige monogram. Det kan f.eks. innlemmes i et personlig design på invitasjoner, menyer o.l., trykkes på tags/klistremerker, eller som dekaler til biler og vinduer. Monogram kan også fås som elektroniske filer med ulike bruksrettigheter. Ta kontakt for pristilbud.

FRAKT

Vi sender alle trykksaker med Posten med sporing. Porto beregnes ved forsendelse, og faktureres sammen med trykksakene.

KAN JEG OMBESTEMME MEG OG KANSELLERE ORDREN?
Kanselleres ordren før vi har startet på den, faktureres ingen ting. Ordren kan også kanselleres før den går i trykken, og vi vil da kun fakturere for tilpasning som er gjort med deres personlige tekster/innhold eller for eventuelle designforslag som er utviklet spesielt for dere. Det er ikke mulig å kansellere ordren etter at den er sendt til trykk (vi sender aldri noe til trykk før godkjent av kunde). Dere er selv ansvarlige for å sjekke at all tekst er korrekturlest og fri for feil før noe blir sendt til trykk. For mer informasjon, ta kontakt.

​HVORDAN KAN JEG BETALE?
Vi sender faktura på mail når trykksakene er ferdig produsert.

HAR DU ANDRE SPØRSMÅL?

Ikke nøl med å kontakte oss om det er andre ting du lurer på, eller trenger hjelp med. Vi har lang erfaring og hjelper gjerne.