top of page

HVOR LANG TID TAR DET FRA BESTILLING TIL VI FÅR TRYKKSAKENE LEVERT?

Produksjonstiden vil variere i forhold til hvor mye tilpasning og spesialdesign som skal gjøres. Ved enkel personlig tilpasning av trykksaker fra kolleksjon, sender vi korrektur på mail 2-5 dager etter vi har mottatt tekst. Etter alt er godkjent, tar det vanligvis 1-3 uker med produksjon før trykksakene sendes i posten med sporing. Det er vanskelig å angi tid for prosessen med skreddersydd design før behovene er kartlagt. Vi blir uansett enige om fremdrift og frister før vi går i gang med oppdraget. 

KAN DERE GI RÅD OG TIPS FØR VI BESTEMMER OSS?

Ja selvfølgelig! Vi er opptatt av å yte personlig service, og hjelper dere gjerne i prosessen med å bestemme hvordan trykksakene til bryllupet deres skal være. Vi har lang erfaring med bryllup og andre feiringer og det skal selvfølgelig våre kunder nyte godt av. Det er bare å spørre eller be om hjelp til alle deler av prosessen. 

LAGER DERE HELT PERSONLIGE DESIGN?
Ja, vi kan utvikle et personlig design for alle typer trykksaker helt etter deres eget ønske, men tar forbehold om ledig kapasitet. Ta kontakt for pristilbud.

KAN DERE LAGE ANDRE TRYKKSAKER I SAMME DESIGN SOM KOLLEKSJONENE?

Ja, vi kan lage det meste i samme design som alle våre kolleksjoner. Her er det stort sett kun fantasien som setter grenser.  

KAN DERE LAGE ET PERSONLIG MONOGRAM? 

Ja, vi kan designe skreddersydde monogram. Monogrammene vi allerede har designet i våre kolleksjoner tilpasser vi for dere uten ekstra kostnad. Alle monogram kan også fås som filer med ulike bruksrettigheter. Ta kontakt for pristilbud.

KAN DERE PAKKE OG SENDE UT INVITASJONER?

Ja, vi kan ta oss av hele prosessen med adressering av konvolutter, pakking, frankering og forsendelse av både sett-av-dato-kort, invitasjoner og takkekort. Ta kontakt for pristilbud.

LAGER DERE KUN TRYKKSAKER TILPASSET BRYLLUP?

Nei, vi lager trykksaker til alle typer begivenheter, som f.eks. dåp/navnefest, konfirmasjon og jubileum. De fleste trykksakene i våre kolleksjoner kan tilpasses ulike begivenheter, eller vi kan lage noe helt unikt. Ta kontakt så hjelper vi deg.

KAN VI OMBESTEMME OSS OG KANSELLERE ORDREN?

Kanselleres ordren før vi har startet på den, faktureres ingen ting. Ordren kan også kanselleres før den går i trykken, og vi vil da kun fakturere for tilpasning som er gjort med deres personlige tekster/innhold eller for eventuelle designforslag som er utviklet spesielt for dere. Det er ikke mulig å kansellere ordren etter at den er sendt til trykk. Dere er selv ansvarlige for å sjekke at all tekst er korrekturlest og fri for feil før noe blir sendt til trykk. Vi sender aldri noe til trykk før vi har fått godkjenning fra dere.

HVORDAN SENDER DERE TRYKKSAKENE OG HVA VIL DET KOSTE?

Vi sender alle trykksaker med sporing med Posten. Porto beregnes ved forsendelse, og faktureres sammen med trykksakene.

HVOR FINNER VI PRISER?

Priser finnes under hver enkelt kolleksjon. Utvidet tilpasning av design fra kolleksjonene og skreddersydd design prises individuelt. Vi sender pristilbud så fort vi får vite hva dere er ute etter. Alle våre priser er inkludert mva.​

​HVORDAN KAN JEG BETALE?
Vi sender faktura på mail når trykksakene er ferdig produsert. Det gjelder både trykksaker fra kolleksjonene og skreddersydd design.

FLERE SPØRSMÅL?

Ikke nøl med å kontakte oss om det er andre ting du lurer på, eller trenger hjelp med. Vi har lang erfaring og hjelper gjerne.

bottom of page