top of page

BRYLLUP I TOSCANA

Italia er som skapt for romantikk og bryllup, og det er lett å la seg inspirere til egne bryllupsforberedelser. Da min samboer gjennom snart 20 år og jeg omsider bestemte oss for å gifte oss, ønsket vi å feire dette med familie og venner et sted som betyr mye for oss og som vi stadig vender tilbake til. Så valget ble enkelt – det skal skje i Toscana! Selv om man skal feire bryllup andre steder, er det masse inspirasjon å hente i dette fantastiske landet. Landsbygda med landskap som tar helt pusten fra en, byene med fantastisk arkitektur fra renessansen og middelalderen, motemetropoler hvor du finner det aller siste av trender og design, all den fargerike, velsmakende maten – trenger jeg si mer? Jeg kan nesten ikke vente med å dra tilbake, og selvfølgelig til å feire bryllup med min kjære! Her får du noen tilbakeblikk fra vår lille planleggingstur noen måneder før selve festen skal være – håper du blir like inspirert som oss til å ta skikkelig fatt på bryllupsplanleggingen!

Vi måtte inspisere utsikten fra rådhuset i den lille sjarmerende byen Radicondoli, der vielsen skal være. Hygget oss også med tusletur i de herlige smugene i den litt større nabobyen Colle Val d´Elsa. Her fikk vi også kjøpt antrekk til brudgommen.

Våren tittet så vidt frem i hagen til vakre Villa le Bolli, der bryllupet skal feires og vi skal ha en herlig uke sammen med familie og gode venner.

Matbyen Bologna måtte også utforskes, og det ble ingen slankekur!

Comments


Siste poster
Arkiv
bottom of page