top of page

FARGER OG MOODBOARD

Farger er personlig, og det å bestemme seg for en fargepalett som passer til nettopp deres ønsker for stil og uttrykk, er både gøy og smart!

Klipp, lim, riv ut og tape opp egne moodboard - da er det lettere å samle sammen det som passer til ulike stiler - og enklere å plukke seg ut en favoritt. Noen av årest hotteste farger er rosa, grønt og blått, gjerne i duse utgaver. Vi har satt sammen to ulike moodboard med to av våre fargefavoritter for tiden - håper dere lar dere inspirere! Og flere moodboard til inspirasjon kommer!

 

Med en rosa fargepalett som utgangspunkt, er det ekstra fint å følge opp med designet for trykksaker i samme skala. Her ser dere noen av elementene i vårt design 'Rosa, takk' - som er trykket på papir med perleshimmer, som gir det en glitrende effekt. Lekkert, synes vi!

 

Blått og gull gir et eksklusivt uttrykk. ‘X-faktor’ fra kolleksjonen er vår utgave av det mer tradisjonelle designet til bryllup - modernisert og ‘glammet’ opp med gullkant og trykket på papir med perleshimmer. Her er det også mulig å bytte ut gullkanten med sølv, for et like elegant uttrykk.

Bilder fra Pinterest, christianlouboutin.com, weddingomania.com, smithandcult.com, gifteringer.no

Comments


Siste poster
Arkiv
bottom of page